Zamykání Lužnice
30. ročník
3. 10. 2009


Při vytváření webové fotogalerie z vodáckých akcí pro veřejnost pokaždé přemýšlím co o tom napsat. Hlavně něco originálního, nebo aspoň nenudnýho. Ale co? Když tyhle akce jsou tři do roka. Jakou jsem měl radost, když jsem na Zamykání potkal kamaráda, který mi slíbil: “Já o tý vaší akci něco písnu“. A jak to dopadlo? Tady si můžeš, milý čtenáři, přečíst, co mi (raději nejmenovaný) kamarád poslal: 


Vím, že jsem ti slíbil článek k Zamykání Lužnice. Tak jsem se skoro po měsíci před hodinou a půl posadil k PC, že sepíšu nějaký krátký kecání o tom Zamykání a furt nic :-(. Když o tom tak přemýšlím, tak vlastně není ani moc o čem psát. Jela se Lužnice, byli jsme pořád v lihu, a nevím ani co se během akce dělo když jsme jeli furt poslední :-). Jediný co vim je to, že to byla super akce se spoustou legrace. Takže si to napiš radši sám a použij klasický fráze jako že bylo pěkný počasí, super nálada apod...

Neznámý  vodák

Takže abych to uvedl na pravou míru: počasí bylo super, nálada byla taky super, taky se něco popilo a podle očekávání  vše dopadlo opět na jedničku. Jo, abych nezapomněl- jelo asi osmdesát lodí.

 Na závěr jsem přidal pár fotek z  tradiční akce na závěr sezóny spojené se členskou schůzí vodáckého oddílu na loděnici.

           
Tradiční oddílová akce na závěr sezóny spojená se členskou schůzí V. K. Suchdol nad Lužnicí.